fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Sir Bani Yas, Emiratele Arabe Unite

  • Porturi
  • Sir Bani Yas, Emiratele Arabe Unite
SBY
COD PORT
LONGITUDINE
52.60563 0 '
LATITUDINE
24.271845 0 '
dirham (AED)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Sir Bani Yas, Emiratele Arabe Unite

Cea mai cunoscuta dintre Insulele Desertului, chiar langa coasta Abu Dhabi, la circa 170 km sud-vest, insula Sir Bani Yas se mandreste cu maretia peisajelor si cu a sa fauna salbatica specifica Orientului Mijlociu. Dedicata a fi rezervatie naturala in anii 1970, insula “graviteaza” in jurul aventurilor in aer liber. Puteti rezerva o excursie cu Jeep-ul 4×4, la Arabian Wildlife Park, unde veti observa cateva dintre cele 10. 000 de animale ale rezervatiei, precum girafe, struti si gazele, deplasandu-se libere. De asemenea, vizitati grajdurile Sir Bani Yas: de aici, puteti face o plimbare calare, de-a lungul tarmului cu vederi panoramice asupra Golfului Persic. Navigati la Sir Bani Yas si veti face o calatorie in timpurile antice, vizitand situl arheologic crestin al unei biserici si manastiri din secolul al VII-lea d. Hr.

ce sa vizitez?

Faceti un tur palpitant cu vehicule 4×4, in Arabian Wildlife Park si bucurati-va de aceasta experienta extraordinara de a observa o parte din fauna salbatica a insulei, in libera desfasurare. Cautati orixul (inrudit cu antilopa africana), oile cu coama, strutii, gazele de nisip, ghepardii si girafele. De asemenea o atractie deosebita o reprezinta si peisajele desertice ale parcului. Exista si o platforma de vizionare de unde puteti face fotografiile perfecte.
Vizitati singurul sit arheologic monahal crestin din Emiratele Arabe Unite, in partea de est a insulei Sir Bani Yas. Se crede ca biserica si manastirea Sir Bani Yas au fost construite in jurul anului 600 d.Hr. Si au fost descoperite in timpul sapaturilor din anul 1992, dar arheologii inca scot la lumina comori antice. Un tur va va oferi o intelegere fascinanta a istoriei zonei.
Urcati intr-un caiac si faceti o plimbare pentru a observa de aproape captivantii copaci ai mangrovelor. Urmariti elegantele pasari flamingo si intalniti bancuri de pesti zburatori in timp ce va plimbati pe apele linistite. Puteti sa vasliti pe placa sau sa faceti baie in apa calda a marii, in timpul vacantei croazierei dvs.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Sir Bani Yas, Emiratele Arabe Unite

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Insula Sir Bani Yas este o destinatie de vacanta privata, situata la aproximativ 170 km sud-vest, de capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, deschisa pentru pasagerii croazierelor tur-retur, din Dubai. Printre optiunile de excursie la tarm ale insulei, sunt safari cu jeep in parcul faunei salbatice, caiac pe mare, scufundari si tururi de snorkelling.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Sir Bani Yas, Emiratele Arabe Unite

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!