fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Kauai (Nawiliwili), Hawaii

NAW
COD PORT
LONGITUDINE
-159.3543 0 '
LATITUDINE
21.953275 0 '
dolar american (USD)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Kauai (Nawiliwili), Hawaii

Kauai este a patra insula, ca marime, din Hawaii si este cunoscuta si sub numele de Insula Gradina, aceasta denumire fiind o descriere corecta a peisajelor magnifice oferite de aceasta insula.
Kauai a fost descoperita din intamplare in anul 1778 de exploratorul James Cook in timpul calatoriei sale din Tahiti spre America de Nord, desi unii istorici afirma ca spaniolii au ajuns in Hawaii cu un secol mai devreme.
Cea mai veche si cea mai nordica insula din Hawaii, Kauai ofera imaginea unor vai de un verde smarald dat de vegetatia luxurianta, munti si dealuri cu creste ascutite de trecerea timpului, paduri tropicale si cascade spectaculoase.
Unele portiuni ale insulei pot fi admirate doar de la inaltime, altele doar de pe apa, dar peisajele de o frumusete dramatica merita orice efort.
Puteti sa va indreptati spre plaja Kalpaki, langa port, pentru cateva ore de relaxare sau pentru o lectie de surfing pentru incepato
Pentru a explora mai profund Kauai, faceti o excursie cu caiacul sau o croaziera cu vaporasul pe raul Wailua, o drumetie pe traseele Parcului National Kokee sau relaxati-va la unul din restaurantele sau magazinele din statiunile
Princeville si Poipu.

ce sa vizitez?

Coasta Napali se intinde pe o lungime de aproximativ 27 km de-a kungul tarmului de nord al insulei,oferind peisaje de vis de care va pteti bucura fi incercand o drumetie spre crestele impadurite, fie admirandu-le de pe un vas de croaziera sau din elicopter. O drumetie pe Kalalau Trail este cea mai ieftina metoda sa explorati coasta. Daca doriti cateva ore de relaxare puteti sa va indreptati spre plajele Kee sau Polihale ; una din optiuni poate fi si o plimbare cu masina prin Canionul Waimea , cel mai mare din zona Pacificului pana la Kalahau Lookout -punct de observatie-pentru imagini care va vor taia respiratia.
Situat in apropierea portului, cu fatada construita din roca vulcana ,muzeul ne dezvaluie cele mai importante momente din istoria insulei inainte de sosirea europenilor, sosirea lui James Cook in 1778, monarhia din Hawaii, perioada cand economia insulei se baza doar pe productia de zahar din trestie de zahar. Scopul principal al muzeului, inca de la deschiderea sa in anul 1924, este de a pastra mostenirea culturala a insulei,curatorii muzeului colaborand atat cu populatia indigena ,dar in aceeasi masura cu emigrantii care s-au stabilit de-a lungul vremii in Hawaii.
Pentru cei care doresc sa cunoasca viata ,cultura si traditiile din Kauai, Plantatia Kilohana este alegerea perfecta. Pe vremuri o prospera plantatie de trestie de zahar, vizitati casa in stil Tudor construita la inceputul secolului trecut de catre baronul zaharului Gaylord Wilcox. Kilohana ofera o plimbare cu trenul -singurul ramas in zona-pentru un tur al proprietatii si pentru a invata cateva lucruri esentiale despre plantatille de trestie de zahar,ananas si papaya. Proprietatea ofera si un spectacol traditional cu celebrele dansatoare hula, ceremonii si obiceiuri indigene, dar si ritmuri din Tahiti. Kilohana este o gazda perfecta – aveti posibilitatea sa incercati mancaruri si bauturi locale la restaurantul Gaylords si sa faceti cumparaturi de la magazinele de artizanat, ceramica, bijuterii , haine pe care le gasisti in diferite camere ale proprietatii Kilohana.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Kauai (Nawiliwili), Hawaii

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Terminalul vaselor de croaziera se afla in portul Nawiliwili, la o distanta de 3 km de Lihue, care este principalul oras de pe insula si la o mica distanta de Aloha Center, unde veti gasi, magazine, restaurante, galerii de arta, agentii de turism si birouri de inchiriat masini.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Kauai (Nawiliwili), Hawaii

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!