fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Corner Brook, Canada

YDF
COD PORT
LONGITUDINE
-57.96627 0 '
LATITUDINE
48.95925 0 '
dolar canadian (CAD)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Corner Brook, Canada

Corner Brook este un oras situat pe coasta de vest a insulei Newfoundland din Newfoundland si Labrador, Canada.
Situat la gura raului Humber, orasul este al doilea cel mai mare centru de populatie din provincie.
Corner Brook functioneaza ca centru de servicii pentru vestul si nordul Newfoundland.
Este situat pe aceeasi latitudine cu Gaspé, Quebec, un oras de dimensiuni si peisaje similare in cealalta parte a Golfului St. Lawrence. Corner Brook este cel mai nordic oras din Canada Atlantic.
Corner Brook este cunoscut in intreaga lume drept atractie turistica populara si unul dintre cele mai bune locuri pentru a trai, a munci si a face afaceri.
Inconjurat de muntii Blomidon, Corner Brook este locul de joaca in aer liber final.
Corner Brook este, de asemenea, cunoscut pentru facilitatile sale in aer liber, cum ar fi statiunea de schi Marble Mountain.
Corner Brook este acum centrul unei regiuni viticole, pescuit cu somon, cariere de calcar si agricultura de nurca.
Pe langa productia de celuloza, exista fabrici de ciment si ghips, turnatorii de fier si fabrici de mobila.
Numit dupa un parau local, a devenit oras in 1956, iar in anul 2016 s-au implinit 60 de ani de la Corner Brook.
James Cook a cartografiat aceasta coasta in 1767 si a numit multe locuri din zona.

ce sa vizitez?

Faceti o plimbare in jurul traseului Muntelui Trei Ursi pentru o vedere spectaculoasa a orasului, a golfului si a muntilor Blomidon. Alaturi de privelistile sale spectaculoase, aceasta sectiune de traseu, prezinta de-a lungul drumului panouri istorice, care descrie Corner Brook de-alungul anilor.
Capitanul Cook este o figura istorica; calatoriile sale in Pacificul de Sud, in special, sunt un capitol bine pregatit al istoriei coloniale britanice. Faptul ca Cook si-a perfectionat abilitatile de sondaj si cartografice in Golful Insulelor adiacente face ca aceasta zona sa fie relevanta pentru o parte semnificativa a carierei sale.
Caile ferate din Newfoundland au functionat de peste un secol, cu prima operatiune in 1882 si ultima in 1988. Caile ferate au adus pasageri si marfuri de la Port Aux Basques la St. John si a fost deosebit de benefic pentru industria de celuloza si hartie atat in Corner Brook, cat si in Grand Falls. Caile ferate au oferit locuri de munca substantiale. De asemenea, a furnizat prima legatura interioara catre continent.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Corner Brook, Canada

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera acosteaza la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul localitatii. Autobuzele scolare sunt adesea folosite ca si shuttlebus-uri. Autobuzele ajung in portul de croaziera la jumatate de ora dupa sosirea navei de croaziera si cu o ora inainte de plecarea acesteia. Serviciul de transfer este asigurat de catre autoritatea Corner Brook Port si este gratuity. Autobuzele opresc chiar in fata primariei si aveti ocazia sa vizitati primaria, biblioteca orasului, muzeul, memorialul de razboi si centrul de arte Rotary, care este mai nou deschis. De asemenea se poate ajunge foarte usor la magazine si biserici.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Corner Brook, Canada

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!