fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Hiroshima, Japonia

HIJ
COD PORT
LONGITUDINE
132.41955 0 '
LATITUDINE
 34.347395 0 '
yen japonez (JPY)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Hiroshima, Japonia

In 6 august 1945, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un bombardier american a aruncat prima bomba atomica a lumii deasupra orasului japonez Hiroshima. Hiroshima s-a reconstruit rapid, iar pasionatii de istorie vor fi fascinati de rezistenta indelungata a lui Hiroshima in fata tragediei. Monumente precum Parcul Pacii si Memorialul Pacii de la Hiroshima sunt un testament al istoriei regiunii. Ne amintesc sa nu uitam niciodata pierderea de vieti care a avut loc in urma bombardamentelor. Pentru plimbari semnificative prin istorie, mergeti la Gradina Shukkeien.
Faceti un tur al unor peisaje minunate in gradina in miniatura si vedeti Castelul Hiroshima
Explorati intr-o excursie de o jumatate de zi insula Miyajima, aflata la mai putin de o ora de Hiroshima. Urcati Muntele Misen si vizitati frumosul templu japonez Daish? din varf.
Veti gasi castele traditionale reconstruite care stau alaturi de zgarie-nori moderni.
Intelegeti mai bine istoria orasului la Muzeul Memorial al Pacii din Hiroshima. Desi este imposibil sa uitam ca Hiroshima a fost locul primei explozii atomice, acest oras modern a renascut ca un port infloritor si vibrant. Nicio vizita nu ar fi completa fara o calatorie in Parcul Memorial al Pacii. Arunca o privire asupra Flacarii Pacii, care v-a arde pana cand ultima arma nucleara va fi disparuta de pe pamant.

ce sa vizitez?

Insula Miyajima, numita oficial Itsukushima, este o insula foarte mica, aflata la o distanta scurta de la Hiroshima. Dupa ce ati luat 10 minute un feribot,privelistea impresionanta a insulei este de neuitat. Principala caracteristica a insulei este, fara indoiala, poarta torii absolut masiva.Un memento crud al faptului ca insula gazduieste Altarul Itsukushima, un patrimoniu mondial cunoscut sub numele de Altarul plutitor. Actualul templu dateaza de aproape 500 de ani si se mandreste cu una dintre cele trei mari vederi oficiale ale Japoniei. Deoarece templul a fost construit deasupra apei, cu structuri asemanatoare cu bastonul care il inaltau deasupra marii, intregul altar pare sa pluteasca.
Cunoscut in mod obisnuit sub denumirea de Bomba atomica, acesta este, fara indoiala, simbolul cel mai mult asociat cu Hiroshima. Desemnat sit de patrimoniu mondial, fosta sala de promovare a industriei prefecturale a fost singura structura ramasa in picioare dupa bombardament. Metalul rasucit al cupolei si imprejurimile cu daramaturi sunt lasate la fel ca in urma cu 70 de ani, un testament al puterii noii arme si un simbol etern al pacii. Cupola in sine, precum si parcul memorial absolut frumos care inconjoara situl, ar trebui sa fie obiectul oricarei vizite in oras.
Muzeul Memorial al Pacii din Hiroshima este un lucru obligatoriu pentru cei care doresc sa inteleaga ororile bombardamentului atomic si evenimentele care au dus la el si au avut loc dupa acesta. Acesta este fara indoiala un muzeu dificil de vizitat. Nu este ca exponatele sunt exagerat de inflacarate, ci greutatea suferintei umane cauzata de bombardament este greu de asimilat.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Hiroshima, Japonia

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera acosteaza la digul Ujinam, la aproximativ 3 km sud de centrul orasului. Statia de tramvai Kaigandori este la 10 minute de mers pe jos. Digul Itsukaichi Berth a fost dat in folosinta in 2014 si este folosit de obicei de navele mai mari. De aici sunt de reguka autobuze care fac legatura cu statia de tramvai Itsukaichi. Tramvaiul este cel mai bun mod de a va deplasa. Luati linia 1 sau 3 pana la Hondori pentru a ajunge in centrul orasului sau linia 3 pana la Genbaku Dome-Mae pentru a merge direct la Parcul Pacii. Urcati pe la urcarea din spate a tramvaiului si platiti in fata cand coborati. La intoarcere, nu toate tramvaiele merg pana la sfarsitul liniei, asa ca asigurati-va ca destinatia este marcata ‘’Port Hiroshima’’.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Hiroshima, Japonia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!