fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Buzios, Brazilia

BZC
COD PORT
LONGITUDINE
-41.900095 0 '
LATITUDINE
-22.75921 0 '
real brazilian (BRL)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Buzios, Brazilia

Considerat a fi Saint-Tropez de Brazilia, fondat de piratii europeni si de comerciantii de sclavi, acest sat pitoresc de pescari s-a transformat intr-o statiune moderna, fermecatoare. Buzios nu a fost cunoscut lumii pana cand Brigitte Bardot nu a fost surprinsa de un fotograf in 1964, in timp ce se plimba de-a lungul plajei. Inconjurat de dealuri cu vegetatie luxurianta, acest mic paradis are un aer cosmopolit. Peste 20 de plaje va invita sa va bronzati, sa va relaxati sau sa practicati sporturi nautice, iar magazinele sofisticate tip boutique, de pe Rua das Pedras, va incanta cu diverse oferte. Rezervati-va mai mult timp pentru plimbari pe stradutele pavate ale acestui sat minunat.

ce sa vizitez?

Daca doriti sa vedeti peisaje epice, atunci vizitati Ponta da Lagoinha din Buzios, care este un golf numit adesea Himalaya Braziliana, datorita formatiunilor de roca impresionante de-a lungul plajei inconjurate de vegetatie deasa. Potrivit expertilor, aceste roci au facut parte dintr-un lant montan in urma cu 520 de milioane de ani, cand a existat o coliziune in masa care a format paleocontinentul Gondwana, similar cu ceea ce se intampla in Himalaya. De asemenea, are minerale precum fier, magneziu si calciu. Stancile creeaza bazine naturale in care poti cauta vietati mici in timpul mareei. Locul are frumusete, istorie si liniste. Cu o frumusete naturala de neegalat, Ponta da Lagoinha este unul dintre cele mai linistite locuri pentru a te bucura de rasaritul soarelui in Búzios.
Plaja Armaçao este una dintre uimitoarele plajele ale Buzios. Plaja Armaçao este o plaja excelenta pentru relaxare pe nisip sau poate sunteti dornici sa incercati sa faceti windsurfing. Mergeti de-a lungul plajei pentru a vizita restaurantele si magazinele adiacente. Este, de asemenea, aproape de Igreja de Sant’Ana, o biserica minunata deasupra unui deal care are un acoperis de paie si accente de culoare albastra. Praia da Armaçao are o promenada inconjurata de multa verdeata, flori si multe banci pentru a va relaxa si a va bucura de priveliste. Este o plimbare incantatoare la amurg, mai ales daca doriti sa vedeti un apus fabulos. Plaja este plina de barci, ceea ce ajuta la formarea unui decor frumos pentru fotografii.
Ascunsa pe partea stanga a plajei Ossos, mica biserica merita sa fie vizitata din mai multe motive, iar unul dintre acestea este cu siguranta peisajul mirific care se vede de sus – punctul acesta de observare dezvaluie un peisaj uimitor al plajelor din Armaçao si Ossos care sunt inconjurate de barci de pescuit colorate si de multa vegetatia luxurianta care acopera dealurile din jur. Arhitectura simpla a cladirii este tipica secolului al XVIII-lea. Biserica Sant’Ana a fost fondata in 1740 si are parti albe si albastre, care cel mai bine ies in evidenta atunci cand cerul este senin. Interiorul bisericii este mic, destul de simplu si intim.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Buzios, Brazilia

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Portul de croaziera Buzios este un port tander, ceea ce inseamna ca vasul va ancora in larg si veti fi transferati in port cu o barca mai mica. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 10 minute pe fiecare sens, iar debarcaderul unde veti fi lasati este chiar in centrul orasului Buzios. In imediata apropiere a locului unde vei cobori este plin de de magazine, restaurante, plaje si alte atractii.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Buzios, Brazilia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!