fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Charlotte Amalie, St. Thomas

  • Porturi
  • Charlotte Amalie, St. Thomas
STT
COD PORT
LONGITUDINE
-64.9545052 0 '
LATITUDINE
18.331469 0 '
dolar american (USD)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Charlotte Amalie, St. Thomas

St. Thomas este cea mai mare insula dintre Virginele Americane si una dintre cele mai populare din Caraibe. In acest paradis insular veti gasi magazine fara taxe si si plaje splendide considerate adesea unele dintre cele mai frumoase din lume. Puteti explora capitala Charlotte Amalie, localizata in apropierea portului, sau evada din agitatia insulei cu activitati mai linistite in cea mai mica din grupul de insule – St. John.
Charlotte Amalie este unul dintre cele mai frumoase porturi din lume, apele sale albastre sunt presarate cu barci, iar dealurile inverzite cu casute incantatoare facute parca pentru carti postale. In afara animatului port veti gasi un sirag de plaje cu nisip fin echipate cu hamace. Explorati emblemele coloniale precum castelul Blackbeard’s sau ridicati o halba de bere locala ca St. John Brewers Virgin Islands sau Blackbeard Ale™ in micutele berarii. Barurile de langa plaja servesc scoici la gratar, clatitele din malai Johnny Cake sau turtele din nuca de cocos invelite in ciocolata. Desi St. Thomas apartine de S. U. A. , pietele colorate, plajele neatinse si permanentul ritm al tobelor fac insula sa para cu totul alta lume.

ce sa vizitez?

Istoria insulei – se reflecta in Sinagoga si Biserica Luterana, fiecare dintre ele fiind pe locul doi ca vechime in emisfera de vest. Castelul Blackbeard’s, construit in 1679, reuneste cea mai mare colectie din lume de statui de pirati in marime naturala. Urcati legendarele 99 de trepte construite la mijlocul secolului al XVIII-lea de cuceritorii danezi pentru a face mai usor mersul pe dealurile abrupte din Charlotte Amalie. Scara a fost creata din caramida facuta din balastul din vasele ce veneau din Danemarca. Daca aveti rabdare sa numarati scarile veti constata ca sunt de fapt 103 in loc de 99.
Insula invecinata St. John – insula mai mica este situata la scurta distanta de mers cu ferry-ul din St. Thomas, 20 minute din Red Hook sau putin mai mult din centrul Charlotte Amalie. Aici este un oras adormit cu plaja si frumosul Parc National salbatic al Insulelor Virgine, care ocupa aproape jumatate din insula. Plajele cele mai populare sunt Honeymoon Beach si Trunk Bay, care ofera un traseu interesant de snorkeling.
Peisajul cu plaje si dealuri verzi – Plaja din golful Magen’s este pe lista National Geographic a celor mai frumoase plaje din lume, iar Sapphire Beach ofera posibilitatea unui snorkeling de vis, de sporturi nautice si vederi minunate ale celorlalte Insule Virgine Americane. O imagine panoramica a acestui paradis o aveti de la altitudinea celor 460 metri ai muntelui Top.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Charlotte Amalie, St. Thomas

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele acosteaza la docurile Havensight sau Crown Bay, ambele la maxim 10 minute de mers cu taxi-ul de centru. Daca vasul ancoreaza in larg, turistii sunt transportati cu barcile tender direct in centrul orasului Charlotte Amalie.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Charlotte Amalie, St. Thomas

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!