fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Cannes, Franta

JCA
COD PORT
LONGITUDINE
7.014958 0 '
LATITUDINE
43.54806 0 '
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Cannes, Franta

Poate cel mai bine cunoscut datorita festivalului de film care are loc anual, acest port fermecator are multe de aratat, nu doar celebritati si mondenitati. Cu toate acestea, tineti-va ochii larg deschisi, pentru ca nu stiti cine ar putea conduce acel Ferrari sau Maserati! Pregatiti-va pentru o plimbare de-a lungul Promenadei La Croisette, locul unde esti in centrul atentiei la Cannes. Pentru a explora mai mult acest paradis de pe Riviera Franceza, mergeti la Le Suquet (orasul vechi) pentru a traversa strazile pietruite si scarile zig-zag. Gurmanzii vor dori sa se indrepte spre Rue Meynardiers pentru magazinele cu delicatese precum Brie si macarons colorate. Descoperiti Grasse si Saint-Paul-de-Vence, cele doua bijuterii vestite ale Coastei de Azur din Franta.

ce sa vizitez?

Situat intr-un castel medieval in varful Le Suquet, muzeul Castre gazduieste o colectie larga de antichitati, in special din Mediterana si Orientul Mijlociu. Castelul in sine este un monument istoric, iar colectiile vor fi de un interes deosebit daca sunteti iubitorii de arta si etnografi, iar daca nu sunteti, veti fi dupa ce plecati din acestt muzeu. Colectiile de arta si obiectele din Oceana, Himalaya si Americi sunt prezentate intr-o suita de camere mici inconjurate de gradini, o colectie de antichitati mediteraneene si ceramica precolumbiana. Capela Saint Anne din secolul al XII-lea gazduieste o remarcabila colectie de instrumente muzicale din Asia, Africa, America si Oceana. Cateva camere sunt dedicate picturilor provensale din secolul al XIX-lea ale peisajelor rivale.
Palatul Festivalului de Film, sau Palais des Festivals et des Congrès, a fost construit in 1982 si gazduieste evenimente pe tot parcursul anului la Cannes, in special in Festivalul de Film de la Cannes. Prestigiosul festival de film atrage vedete de film si mass-media din intreaga lume. Festivalul este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de film si de desfasoara timp de doua saptamani in luna mai. Celebrul Palais ofera 25.000 de metri patrati pentru expozitii, precum si multe camere si 18 audituri dotate cu sunet de ultima generatie si iluminat. Palais-ul original a fost construit in 1949, iar unul nou a fost construit in 1982 ca raspuns la popularitatea crescanda a festivalului de film si la nevoia de spatiu conventional de afaceri. Acum, Palais este o cladire contemporana.
Cea mai mare dintre insulele Lérins situata la 1 km (2/3 de mile) de Cannes, Ile de Sainte-Marguerite abunda in vegetatie de eucalipt si pini. Insula este cea mai renumita pentru ca se presupune ca aici a fost prizonier „Omul cu Masca de Fier” in timpul secolului al XVII-lea

STIATI CA PUTETI VIZITA

Cannes, Franta

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Cu o pozitie pitoreasca pe tarmurile Marii Mediterane, Portul Cannes (Port de Cannes) este o poarta spre stralucirea cinematografica a Cannes si spre restul frumoasei rivale franceze. Puteti face, de asemenea, excursii de o zi in orasele din apropiere, cum ar fi Monte Carlo, Nisa si vechiul St. Paul de Vence. Toate muzeele orasului si unele restaurante sunt inchise luni. Duminica, majoritatea magazinelor sunt inchise si circula doar un numar limitat de autobuze. Exista Wi-Fi in cele mai multe cafenele, restaurante si centre de informare turistica. Vasele de croaziera se imbarca in golf, iar de acolo faceti o scurta plimbare pana in centrul orasului Cannes, unde veti gasi statia de autobuz Quai Laubeuf si Gara Maritima (Gare Maritime).

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Cannes, Franta

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!