fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Lanzarote, Insulele Canare, Spania

  • Porturi
  • Lanzarote, Insulele Canare, Spania
ACE
COD PORT
LONGITUDINE
-13.5395 0 '
LATITUDINE
28.962 0 '
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Lanzarote, Insulele Canare, Spania

Lanzarote este cel mai estic punct al Insuleleor Canare, nascut din sute de eruptii de foc. Ultima eruptie a avut loc in 1824 si, desi regiunea este acum clasificata ca fiind inactiva, inca mai puteti simti caldura sub picioare la Parcul National Timanfaya. Avand in vedere ca insula este un desert, cu precipitatii anuale de numai 5-6 cm (125-150 mm), fermierii din Lanzarote au reusit sa realizeze veritabile minuni agricole, mai ales in regiunea viticola Geria, unde vita-de-vie este plantata in nisipul vulcanic negru, care tine strans fiecare picatura de umiditate si care produce un nectar pe care merita sa-l incercati. Plaja Papagayo din Lanzarote este un loc idilic de relaxare, unde va puteti petrece ziua inotand, bronzandu-va sau admirand peisajele minunate. Veti vizita restaurante renumite si veti savura preparate traditionale unice. Printre restaurantele de exceptie atent alese, se numara si unul aflat in umbra falnicilor vulcani Timanfaya, de unde veti admira peisajele spectaculoase.

ce sa vizitez?

este singurul parc national din Spania, rezultat din eruptiile vulcanice ce au avut loc intre anii 1720-1736 si in 1824. Lipsa vegetatiei, robustetea extrema a terenului, varietatea de culori, siluetele vulcanilor si coasta zimtata alcatuiesc un peisaj extraordinary.
situat in Parcul National Timanfaya, este centrul eruptiei vulcanice care a durat sase ani. Jameos del Aqua, un complex rupestru rezultat din activitatea vulcanica. Include o sala de concerte, o laguna subterana, un restaurant si un muzeu. In apa sarata a lagunei traieste o specie unica de crabi mici.
a fost creata de artistul local Cesar Manrique si prezinta peste 1000 de specii de cactus, sculpturi si o moara de vant restaurata.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Lanzarote, Insulele Canare, Spania

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Cel mai bun mod de a explora insula Lanzarote este inchiriind o masina. In circa 40 de minute se poate traversa intreaga insula de la nord la sud si in circa 25 de minute de la est la vest. La iesirea din port se afla un birou de inchirieri masini si exista de asemenea si taxiuri.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Lanzarote, Insulele Canare, Spania

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!