fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Malaga, Spania

AGP
COD PORT
LONGITUDINE
-4.417605 0 '
LATITUDINE
36.70981 0 '
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Malaga, Spania

Malaga este capitala plina de viata a insulei Costa del Sol, renumita pentru plajele si clima blanda, si este poarta de acces spre Andaluzia, cu patrimoniul sau arhitectural maur. Orasul Alcazaba este un exemplu bun, o cetadela din secolul al XI-lea, care sta in toata splendoarea sa maiestuoasa spre coasta Africii. Acesta contine trei palate magnifice si gradini gratioase cu fantani ornate. In completarea bogatului patrimoniu cultural, Malagueños – locuitorii din Malaga, sunt foarte mandri de cei mai renumiti cetateni ai lor – Picasso, caruia i-au dedicat un muzeu in cenrul orasului, dar si actorul Antonio Banderas.

ce sa vizitez?

Este situat la 200 de metri de locul in care s-a nascut Pablo Ruiz Picasso. Muzeul Picasso Malaga a fost deschis de Regele si Regina Spaniei in data de 27 octombrie 2003. Familia lui Picasso a donat in jur de 155 de lucrari muzeului. Colectia are studii academice ale artistului, cubismul si reeditarea sa ulterioara a Maestrilor Vechi. Muzeul are, de asemenea, multe tablouri originale si exista chiar si o colectie de fotografii ale fotografului maghiar Juan Guynes care l-a vizitat pe Picasso in timpul vietii si in care ne sunt relatate secvente din munca artistului, atelierul, stilul sau de viata si imagini cu familia sa. Muzeul este echipat cu casti de ghidare, astfel incat sa cunosti toate detaliile.
Alcazaba, este o fortificatie palatina de la poalele dealului Gibralfaro, este cel mai emblematic punct de reper al orasului Malaga si cel mai bine conservat palat al fortaretei maure din Spania. Cetatea a fost construita de dinastia Hammudid la inceputul secolului al XI-lea si ulterior a fost capturata de Ferdinand si Isabel dupa asediul de la Malaga in 1487. Alcalbaza este renumita pentru unele dintre cele mai importante lucrari musulmane din Spania, precum si pentru lucrare cu arc califal. La castel se poate ajunge atat pe jos, cat si cu autobuzul, desi va recomandam o pornire timpurie pentru a evita caldura amiezii. Alcabaza reprezinta, probabil, una dintre cele mai importante lucrari arhitecturale din regiune si este o destinatie esentiala in timpul vizitei in Malaga.
Explorati atractiile orasului Toulon, la bordul unuia dintre cele doua trenulete turistice, care ofera tururi ghidate ale plajelor Mourillon, turul Royale Tower, al bazei navale a Toulonului si a cartierul is

STIATI CA PUTETI VIZITA

Malaga, Spania

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Portul de croaziera din Malaga este situat foarte aproape de centrul istoric si multe dintre punctele de interes ale orasului se afla in apropiere. Autoritatea portuara ofera un autobuz de transfer catre Plaza de la Marina chiar in centrul istoric. Exista, de asemenea, un tren turistic cu energie solara, care pentru un tarif de 3, 00 EUR ofera transfer la Plaza de la Marina. In Malaga exista un autobuz de vizitare hop-on-hop-off, iar cea mai apropiata statie se afla in afara portilor de iesire din port.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Malaga, Spania

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!