fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Shenzhen, China

SZX
COD PORT
LONGITUDINE
114.022892 0 '
LATITUDINE
22.518375 0 '
yuan (CNY)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Shenzhen, China

O croaziera din Shenzhen este modalitatea perfecta de a va stavili pofta de aventura in Orientul indepartat. Va recomandam sa va alocati cateva zile inainte de croaziera pentru a va scufunda pe deplin in aceasta metropola moderna si distractiva. Situat in sud-estul Chinei, veti gasi aici frumosul Munte Nanshan, cu paduri verzi. Urcati cele 700 trepte care duc la varf si vei fi rasplatiti cu vederi panoramice ale orasului si ale marii albastre, stralucitoare. Mergeti la Mangrove Seashore Ecology Park pentru observarea pasarilor. Si asigurati-va ca treceti pe la Muzeul Shenzhen pentru a arunca o privire asupra istoriei antice. Daca va plac cumparaturile, Shenzhen este locul potrivit – un mall imens, cu tot felul de magazine si buticuri va asteapta. Indiferent cum alegeti sa va petreceti timpul inainte de croazier, veti gasi o multime de lucruri de facut in Shenzhen.

ce sa vizitez?

Daca ati exagerat la o masa autentica chinezeasca, puteti face putina miscare urcand la Muntele Nanshan, pe cele 700 de trepte. Ajunsi in varf, veti admira privelistile orasului modern din imprejurimile verzi luxuriante. Daca sunteti suficient de rapid, o ora la urcare si o ora la coborare ar trebui sa fie suficiente.
La Window of the World, puteti vedea miniaturi ale peste 130 de obiective emblematice din lumii, precum Turnul inclinat din Pisa, Turnul Eiffel sau Angkor Wat. Splendid China, sit-ul partener, va ofera o perspectiva a ceea ce puteti vedea in alta parte a tarii, cum ar fi Templul Agatat din provincia Shanxi. Plimbati-va prin satele culturale in miniatura si aflati despre grupurile etnice minoritare din China.
Fiind atat de aproape de Hong Kong, bucataria cantoneza este populara in Shenzhen, dar aici puteti gasi bucatarie din toata China. Congee, sau terciul de orez, este mancarea uzuala din Shenzhen, adesea servita la micul dejun, dar disponibila oricand. Se serveste de obicei cu spanac, ciuperci, pui sau carne de vita, precum si cu multe legume picante si murate. Incercati congee de rata, o specialitate din Shenzhen.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Shenzhen, China

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Shenzhen este un oras-port major din sud-estul Chinei, situat la nord de Hong Kong. Terminalul de croaziera Shenzhen Noul „Shenzhen Prince Bay Cruise Homeport” a fost inaugurat pe 13 noiembrie 2016. Terminalul are 2 dane pentru vasele de croaziera, fiind unul dintre cele mai mari porturi de origine din sudul Chinei, cu o capacitate anuala de peste 100 de vizite in port. Terminalul este situat la aproximativ 30 km de 4 aeroporturi internationale (Shenzhen, Shenzhen Baoan, Shenzhen International si Hong Kong International). Terminalul de croaziera Shenzhen Shekou Taizi Bay Noul terminal de croaziera Shenzhen Shekou este operat de corporatia Genting Hong Kong (GHK), care detine companiile Crystal Cruises, Star Cruises si Dream Cruises. Terminalul Taizi Bay din Port Shenzhen este singurul port maritim din China in care pot acosta cele mai mari vase de croaziera din lume – clasa Oasis a companiei Royal Caribbean. Terminalul de croaziera Shenzhen Shekou are 2 dane (cu o capacitate de andocare pentru 2 nave simultan).

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Shenzhen, China

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!