fbpx

Aqualina

Restaurantul cu specific mediteraneean, va invita sa petreceti o seara de neuitat, intr-un cadru intim savurand produse culinare deosebite. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Restaurant inclus pentru oaspetii cazati in apartamente.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Restaurant inclus pentru oaspetii cazati in apartamente.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Brilliance of the Seas

Restaurantul Principal Minstrel

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Freedom of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Symphony of the Seas, Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

El Loco Fresh

Proaspat. Rapid. Autentic.
Faceti-va de cap si rasfatati-va papilele gustative cu aromele mexicane de la El Loco FreshSM.
Burrito din carne de vita, tacos din peste sau specialitatea casei, carnitas, pot fi incercate toate, la alegere, cu topping picant de salsa verde sau varianta clasica de sos Mole.
Innebunitor de delicioase!

vezi detalii »
Grand Plaza Café  pe Celebrity Cruises
Celebrity Apex

Grand Plaza Cafe

Inclus in tariful croazierei, Grand Plaza Café este locul perfect pentru o gustare dulce si rapida. Dimineata ofera o selectie de patiserie dulce iar dupa amiaza va puteti opri aici pentru un mini-sandvis.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!