fbpx

Mosaic Cafe

Scufundati-va intr-un scaun confortabil la Mosaic Café si savurati un espresso sau un ceai cald cu fursecuri, sandvisuri sau biscuiti, din partea casei, bineinteles. Localizat central, pe puntea 5, serviciul impecabil si atmosfera incantatoare transforma Mosaic Café, in locul perfect pentru conversatii, jocuri de societate sau trivia.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Freedom of the Seas

Restaurantul Principal

Desfasurat pe 3 punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “à la carte”. Programul flexibil “My Time” va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare.

Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Beyond

Restaurantul Principal Cyprus

Foarte drag inimilor noastre, acest restaurant reprezinta mostenirea noastra greceasca. Am dorit sa cream o atmosfera unica, reprezentativa pentru spiritul mediteranean, de aceea am apelat la designer-ul renumit, Patricia Urquiola. La Restaurantul Cyprus, accentul principal este pus pe fructele de mare, cu feluri simple care amintesc de preparatele si bauturile din zona Mediteranei. Este unul dintre cele patru restaurante principale si este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Rooftop Garden Grill

Fie ca doriti sa serviti pranzul sau cina sub cerul instelat, restaurantul Rooftop Garden Grill este situat perfect in Gradina Rooftop. Descoperiti o locatie inedita, in aer liber si admirati cele mai incredibile privelisti ale oceanului, in timp ce savurati preparatele pregatite pe gratar. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!