fbpx

Restaurant Principal Discoveries

Restaurantul principal, in regim open seating, imbina preparatele culinare clasice cu cele mai indraznete meniuri pregatite cu maiestrie de catre bucatari prestigiosi. Rafinamentul culinar este insotit de cele mai fine soiuri de vin.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Mariner of the Seas

Restaurantul Principal

Desfasurat pe 3 punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “à la carte”. Programul flexibil “My Time” va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare.

Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Luminae at the Retreat

Oaspetii din apartamentele de pe vasele din clasa Edge au acces exclusiv la restaurantul privat Luminae @ The Retreat, cel mai bine cotat restaurant din intreaga flota, cu meniuri, care se schimba zilnic si care nu se regasesc in niciun alt restaurant de la bord. Restaurantul este inclus in tariful croazierei, numai pentru oaspetii cazati in apartamente.

vezi detalii »
Celebrity Infinity

Tuscan Grille

Restaurantul si vinoteca italieneasca Tuscan Grille ofera un meniu nou, elaborat de bucatarul nostru sef, Cornelius Gallagher. Meniul include paste proaspete preparate in casa, salamuri si branzeturi, fripturi din carne de vita maturata. La Tuscan Grille puteti savura un cocktail de inspiratie italiana, un limoncello autentic sau puteti alege dintr-o lista de vinuri din zonele de referinta din Italia. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!