fbpx

Windows Cafe

Simtiti briza proaspata la o masa in aer liber si relaxati-va in atmosfera casual de la Windows Café, recent renovat. Bucurati-va de un mic dejun in cadru intim, de un pranz sau de o cina in doi sau o masa vesela de sase persoane. Meniurile se schimba zilnic si includ sushi proaspat, paste, salate, somon fume si alte preparate reci din peste si deserturi somptuoase. Membrii echipajului nostru international se mandresc cu bucataria lor nativa! Restaurant bufet, deschis pentru mic dejun, pranz si cina.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Oasis of the Seas

Chops Grille

Chops Grille este locul ideal pentru a savura o cina fantastica. Ofera fripturi suculente si fructe de mare proaspete, garnituri sanatoase si deserturi delicioase. De la cocktail de creveti preparat cu sos traditional american pana la o mai putin traditionala salata Caesar si la cele mai fragede si suculente fripturi din carne maturata de Iowa si Nebraska, Chops Grille este un spectacol pentru simturi.
Deschis pentru cina (si pentru pranz in zilele pe mare).
Tinuta: smart casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Room Service pe Royal Caribbean International
Symphony of the Seas

Room Service

Cei mai comozi dintre oaspeti pot solicita prin telefon servirea mesei in cabina, la orice ora. Bucurati-va de un mic dejun adus in pat, cu omleta proaspata sau cu clatitele savuroase sau de o cina servita in confortul cabinei Dvs. dupa o zi plina de aventuri la bord sau la tarm.
Serviciul de room service este contra cost, cu exceptia micului dejun continental, servit gratuit. Comenzile de room-service se taxeaza cu 7,95 usd / comanda.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Grill

Una dintre cele mai sanatoase bucatarii existente. The Grill se caracterizeaza prin roca vulcanica ce se incalzeste in cuptor pana la temperatura optima de 400˚C, invitandu-si oaspetii sa-si gateasca singuri mancarea, direct la masa lor. Puneți carnea, pestele sau legumele deasupra pietrei incinse sau in interiorul bolului de supa, apoi pur si simplu gatiti-le dupa propriul gust. Fiecare bucatica va fi pregatita perfect, una dupa alta. Pregatirea pe roca vulcanica este disponibila numai pentru cina. In timpul zilei, The Grill devine o rotisserie, cu bar de salate si burgeri, oferindu-va posibilitatea sa va preparati proprii burger, din cea mai buna selectie de carne.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!