fbpx

La Patisserie

Descoperiti perfectiunea produselor de patiserie frantuzesti, in acest cochet loc de pe vas. Porniti intr-o calatorie unica in lumea dulciurilor aromate, unde veti savura macaroons, petit fours si ciocolata fina, toate absolut delicioase.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal The Grande

The Grande este cel mai elegant dintre cele patru restaurante principale, unde fiecare seara este formala si, in acelasi timp, o ocazie speciala: regasiti eleganta opulenta a transatlanticelor de altadata, cu candelabre si ambianta luxurianta. The Grande este in acelasi timp clasic si atemporal. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
Utopia of the Seas

Izumi in the Park

Pentru deliciile bucatariei japoneze, de luat rapid, va invitam sa mergeti la Izumi in the Park, localizat langa Central Park de pe vasul Utopia of the Seas. Preparatele sunt contra cost.

vezi detalii »
Teppaniyaki pe Royal Caribbean International
Odyssey of the Seas

Teppanyaki

Rasfatati-va cu o sarbatoare de arome autentice orientale, gatite in stilul traditional japonez teppanyaki. De la fripturi de calitate superioara pana la fructe de mare suculente, veti vedea cum toate se imbina perfect, chiar la masa dvs, unde lucreaza un bucatar expert. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!