fbpx

Wipe Out Cafe

O locatie cu preparate fast food situat pe puntea cu simulatorul de surf Flowrider®. Tot aici veti gasi si masina de inghetata. Deschis pentru gustari. Tinuta: casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Oceanview café
Celebrity Constellation

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

vezi detalii »
Pe Azamara
Azamara Journey

Mosaic Cafe

Scufundati-va intr-un scaun confortabil la Mosaic Café si savurati un espresso sau un ceai cald cu fursecuri, sandvisuri sau biscuiti, din partea casei, bineinteles. Localizat central, pe puntea 5, serviciul impecabil si atmosfera incantatoare transforma Mosaic Café, in locul perfect pentru conversatii, jocuri de societate sau trivia.

vezi detalii »
Room Service pe Celebrity Cruises
Celebrity Solstice

Room Service

Room service-ul este gratuit intre orele 6:00 – 23:00. De ce sa nu serviti micul dejun pe balconul din propria cabina? Puteti avea parte de un mic dejun continental sau un mic dejun complet, la cerere, in cabina, in intervalul orar 06:30 am – 10:00 am (va rugam sa verificati orele la bord). Pentru comenzile de room service in intervalul orar 23.00 – 06.00 , se aplica o taxa suplimentara de $4.95 / per comanda.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!