fbpx

Restaurantul Principal American Icon Grill

American Icon Grill este inspirat din calatoriile culinare de-a lungul Americii si ofera preparate regionale clasice facute cu cele mai proaspete ingrediente. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Apex, Celebrity Ascent, Celebrity Beyond, Celebrity Constellation, Celebrity Eclipse, Celebrity Edge, Celebrity Equinox, Celebrity Infinity, Celebrity Millennium, Celebrity Reflection, Celebrity Silhouette, Celebrity Solstice, Celebrity Summit
Celebrity Ascent

Blu

Restaurantul Blu, exclusiv pentru oaspetii cazati in cabine AquaClass®. Este locul perfect unde se mananca sanatos, intr-un ambient placut si sofisticat. Nu este necesara rezervare in avans, iar programul este flexibil. Deschis pentru mic dejun si cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal The Grande

The Grande este cel mai elegant dintre cele patru restaurante principale, unde fiecare seara este formala si, in acelasi timp, o ocazie speciala: regasiti eleganta opulenta a transatlanticelor de altadata, cu candelabre si ambianta luxurianta. The Grande este in acelasi timp clasic si atemporal. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Spectrum of the Seas

Gold Dining & Lounge

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamente Gold si este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Pentru cina, este necesara rezervare. Tinuta: smart casual. In Gold Lounge , in fiecare zi, este Happy Hour, gratuit , intre orele 05:00 pm si 08:30 pm.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!