fbpx

Restaurantul Principal Chic

Restaurantul Chic, unul din cele patru restaurante principale de la bordul vasului, are un decor fermecator de alb si auriu si obiecte de arta inspirate din frumusetea diamantelor. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

The Patio and Swirl Top
Azamara Journey

The Patio si Swirl & Top

Gratar la piscina pe timp de zi, se transforma complet pe timp de seara, oferind o experienta culinara al fresco de neuitat. Cele mai fine accesorii si lumanarile intime vor da tonul serii, iar meniul reinventat va va fi servit de cei mai buni profesionisti in domeniul ospitalitatii. In plus, zona de iaurturi inghetate, cu autoservire-Swirl & Top-este modul perfect de a va racori, cu o varietate de arome si gusturi dintre cele mai variate.

vezi detalii »
Radiance of the Seas, Allure of the Seas
Allure of the Seas

Samba Grill

Un restaurant cu personalitate in stil brazilian, ce serveste fripturi delicioase; aceasta churrascaria dispune de 13 feluri diferite de fripturi si preparate din fructe de mare, gatite in fata Dvs, o mare varietate de supe, salate si aperitive in stil bufet. Deschis pentru cina. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Celebrity Constellation, Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox, Celebrity Infinity, Celebrity Millennium, Celebrity Reflection, Celebrity Silhouette, Celebrity Solstice, Celebrity Summit
Celebrity Solstice

Luminae

Restaurantul Luminae, exclusiv pentru oaspetii cazati in apartamente, unde se poate servi micul dejun, pranzul (in zilele pe mare) si cina. Meniurile unice nu sunt disponibile intr-un alt restaurant, iar ingredientele folosite sunt inspirate de destinatiile Celebrity. Lista de vinuri, special creata pentru oaspetii Luminae, contine peste 400 de selectii de vinuri provenite de la cele mai renumite podgorii din lume. Tinuta este smart casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!