fbpx

Restaurantul Principal Silk

Unul dintre cele patru restaurante principale, Silk, este un restaurant pan-asiatic si este locul unde aromele sunt la fel de diverse si nuantate precum Orientul Indepartat si unde se intalnesc marii protagonisti din istoria bucatariilor exotice. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Grand Plaza Café  pe Celebrity Cruises
Celebrity Apex

Grand Plaza Cafe

Inclus in tariful croazierei, Grand Plaza Café este locul perfect pentru o gustare dulce si rapida. Dimineata ofera o selectie de patiserie dulce iar dupa amiaza va puteti opri aici pentru un mini-sandvis.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Aquadome Market

AquaDome Market, prima piata cu preparate din flota Royal Caribbean, isi face debutul la bordul noului Icon of the SeasSM. Cinci standuri unice de mancare combinate cu privelisti uimitoare. Serviti pita proaspata cu branza la Feta Mediterranean.
La Mac’s savurati bunataturi cu toppinguri de porc, gouda afumata si sos BBQ. Pentru ceva usor, mergeti la Toast and Garden, unde gasiti sandvisuri si salate. GNGR ofera produse asiatice preferate precum carnea de vita coreeana cu broccoli.
Iar la Crème de la Crepe testati savuroasele clatite dulci. Completati totul cu o selectie de vinuri si bere la bar.
Disponibil pentru mic dejun, pranz si cina.

vezi detalii »
Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Lawn Club Grill

The Lawn Club® Grill va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar, daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!