fbpx

Vitality Cafe

Fie ca veniti dupa un antrenament solicitant la sala de fitness sau dupa un tratament relaxant si revigorant la spa, VitalitySM Cafe ofera o selectie tentanta de gustari delicioase si sanatoase, fructe proaspete, iaurturi sau smoothies preparate special pentru dvs. Smoothies si sucuri fresh contra cost. Deschis pentru mic dejun si pranz. Tinuta: casual. VitalitySM Cafe se inchide odata cu terminarea orelor de fitness.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Ovation of the Seas

Wonderland

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Seaplex Dog House
Spectrum of the Seas

Dog House Seaplex

Opriti-va la Seaplex Dog House unde puteti alege dintr-o mare varietate de hot dog traditionali, carnaciori si alte preparate delicioase acompaniate de toppinguri variate.
Deschis pana la ora 19, pentru pranz si cina. Tinuta: casual

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Spectrum of the Seas, Symphony of the Seas
Harmony of the Seas

Jamie’s Italian

La Jamie’s Italian, bucurati-va de preparate rustice ale bucatariei italiene facute cu cele mai bune ingrediente. Meniul este o selectie a celor mai bune aperitive sau feluri principale ale lui Jamie Oliver, precum si premiatul meniu pentru copii. Pastele proaspete sunt pregatite in restaurant zi de zi, cu cele mai bune ingrediente pentru ca Dvs. sa puteti alege intre preparate faimoase precum penne carbonara, tagliatelle cu trufe sau bucatini cu fructe de mare, pentru a numi doar cateva.
Deschis pentru pranz si cina; Tinuta: casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!