fbpx

Pizzeria Sorrento’s

Daca sunteti in cautarea unei pizzerii in stilul celor de la New York, in cuptorul de la Pizzeria Sorrento’s gasiti mai mult decat atat. Puteti incerca creatii noi in fiecare zi: cu chorizzo, pizza Hawaii sau poate Pizza Florentina, cu cascaval si pepperoni, sau cel mai bine propria creatie, la comanda, din ingredientele preferate. Incercati o pizza speciala pentru intreaga familie, o felie cu branza si salam in viteza sau alegeti din specialitatile italiene din meniu. Pizzeria Sorrento’s ofera cate ceva pentru fiecare gust sau preferinte, gratuit. Deschis pentru pranz, cina si gustari nocturne. Tinuta: casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Azamara
Azamara Journey

Windows Cafe

Simtiti briza proaspata la o masa in aer liber si relaxati-va in atmosfera casual de la Windows Café, recent renovat. Bucurati-va de un mic dejun in cadru intim, de un pranz sau de o cina in doi sau o masa vesela de sase persoane. Meniurile se schimba zilnic si includ sushi proaspat, paste, salate, somon fume si alte preparate reci din peste si deserturi somptuoase. Membrii echipajului nostru international se mandresc cu bucataria lor nativa! Restaurant bufet, deschis pentru mic dejun, pranz si cina.

vezi detalii »
Adventure of the Seas, Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Explorer of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas, Voyager of the Seas, Wonder of the Seas
Harmony of the Seas

Johnny Rockets

Toata familia se aduna la Johnny Rockets® pentru a savura un hamburger traditional cu cartofi prajiti, intr-un decor autentic anilor ’50. Meniul include preparate americane si fiecare masa are tonomat propriu.
Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: casual.
Se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Wipeout Café Bar
Oasis of the Seas

Wipe Out Cafe

O locatie cu preparate fast food situat pe puntea cu simulatorul de surf Flowrider®.
Tot aici veti gasi si masina de inghetata.
Deschis pentru gustari. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!