fbpx

Jamie’s Italian

La Jamie’s Italian, bucurati-va de preparate rustice ale bucatariei italiene facute cu cele mai bune ingrediente. Meniul este o selectie a celor mai bune aperitive sau feluri principale ale lui Jamie Oliver, precum si premiatul meniu pentru copii. Pastele proaspete sunt pregatite in restaurant zi de zi, cu cele mai bune ingrediente pentru ca Dvs. sa puteti alege intre preparate faimoase precum penne carbonara, tagliatelle cu trufe sau bucatini cu fructe de mare, pentru a numi doar cateva. Deschis pentru pranz si cina; Tinuta: casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Icon of the Seas

Hooked Seafood

Pentru cele mai proaspete fructe de mare, indreptati-va spre Restaurantul HookedSM si veti savura gustul autentic al preparatelor clasice din New England. Rasfatati-va cu un homar tipic din Maine sau optati pentru o portie de clestisori de crab, cu adevarat delicioasa. Incercati pestele preferat sau alegeti din selectia de scoici proaspete, recent decorticate, de la barul de gheata. Deschis pentru pranz si cina. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Celebrity Constellation

Tuscan Grille

Restaurantul si vinoteca italieneasca Tuscan Grille ofera un meniu nou, elaborat de bucatarul nostru sef, Cornelius Gallagher. Meniul include paste proaspete preparate in casa, salamuri si branzeturi, fripturi din carne de vita maturata. La Tuscan Grille puteti savura un cocktail de inspiratie italiana, un limoncello autentic sau puteti alege dintr-o lista de vinuri din zonele de referinta din Italia. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Boardwalk Dog House
Allure of the Seas

Dog House Boardwalk

Opriti-va la Boardwalk Dog House unde puteti alege dintr-o mare varietate de hot dog traditionali, carnaciori si alte preparate delicioase acompaniate de toppinguri variate.
Deschis pana la ora 19, pentru pranz si cina. Tinuta: casual

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!