fbpx

Sabor

Sabor, in spaniola, inseamna aroma. In acest loc inseamna insa mult mai mult. O adevarata fiesta pentru ochi; un dans vibrant al gusturilor. Preparatele mexicane sunt prezentate intr-o forma creativa, Guacamole si Margaritas sunt pregatite la masa Dvs. Deschis pentru pranz si cina; Tinuta smart casual. Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Icon of the Seas

Aquadome Market

AquaDome Market, prima piata cu preparate din flota Royal Caribbean, isi face debutul la bordul noului Icon of the SeasSM. Cinci standuri unice de mancare combinate cu privelisti uimitoare. Serviti pita proaspata cu branza la Feta Mediterranean.
La Mac’s savurati bunataturi cu toppinguri de porc, gouda afumata si sos BBQ. Pentru ceva usor, mergeti la Toast and Garden, unde gasiti sandvisuri si salate. GNGR ofera produse asiatice preferate precum carnea de vita coreeana cu broccoli.
Iar la Crème de la Crepe testati savuroasele clatite dulci. Completati totul cu o selectie de vinuri si bere la bar.
Disponibil pentru mic dejun, pranz si cina.

vezi detalii »
Celebrity Flora

Room Service

De ce sa nu serviti micul dejun pe balconul din propria cabina? Puteti avea parte de un mic dejun sau o cina, la cerere, in cabina. Room service –ul este 24 ore gratuit. Puteti avea serviciu complet de mic dejun, pranz si cina, la cerere, in cabina.

vezi detalii »
Solarium Bistro
Wonder of the Seas

Solarium Bistro

Solarium Bistro, pe puntea 14 sau 15 in functie de vas, in zona piscinei exterioare, ofera oaspetilor supe si tocanite, salate, fructe, clatite si multe altele. Cu un accent deosebit pe bucataria „fresh” si “spa” atat la micul dejun si pranz, cat si la cina, Solarium Bistro ofera tot ce e mai bun in materie de alimentatie sanatoasa pe mare.
Deschis pentru mic dejun si pranz (gratuit) si pentru cina (anumite produse din meniu sunt contra cost; in anumite seri se organizeaza experiente culinare, contra cost).Tinuta: smart casual

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!