fbpx

Johnny Rockets

Toata familia se aduna la Johnny Rockets® pentru a savura un hamburger traditional cu cartofi prajiti, intr-un decor autentic anilor ’50. Meniul include preparate americane si fiecare masa are tonomat propriu. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: casual. Se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Xploration

Restaurant Principal si Al Fresco

Este locul unde puteti servi in fiecare zi, micul dejun in regim bufet (cu oua sau omleta facute la cerere), pranzul si intr-o combinatie de à la carte / bufet , cina. Detine o capacitate de 16 locuri.
De asemenea, in zona Al Fresco, va puteti savura micul dejun, pranzul cu bauturi si muzica, sub baldachin, in aer liber. In noptile speciale, bucurati-va de cina sub stele.

vezi detalii »
Pe vasele Azamara
Azamara Journey

Restaurant Principal Discoveries

Restaurantul principal, in regim open seating, imbina preparatele culinare clasice cu cele mai indraznete meniuri pregatite cu maiestrie de catre bucatari prestigiosi. Rafinamentul culinar este insotit de cele mai fine soiuri de vin.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Grill

Una dintre cele mai sanatoase bucatarii existente. The Grill se caracterizeaza prin roca vulcanica ce se incalzeste in cuptor pana la temperatura optima de 400˚C, invitandu-si oaspetii sa-si gateasca singuri mancarea, direct la masa lor. Puneți carnea, pestele sau legumele deasupra pietrei incinse sau in interiorul bolului de supa, apoi pur si simplu gatiti-le dupa propriul gust. Fiecare bucatica va fi pregatita perfect, una dupa alta. Pregatirea pe roca vulcanica este disponibila numai pentru cina. In timpul zilei, The Grill devine o rotisserie, cu bar de salate si burgeri, oferindu-va posibilitatea sa va preparati proprii burger, din cea mai buna selectie de carne.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!