fbpx

Dog House

Opriti-va la Dog House unde puteti alege dintr-o mare varietate de hot dog traditionali, carnaciori si alte preparate delicioase acompaniate de toppinguri variate. Deschis pana la ora 19, pentru pranz si cina. Tinuta: casual

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Mariner of the Seas

Windjammer Cafe

La Windjammer Cafe se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. Un pavilion culinar care invita oaspetii sa exploreze lumea, preparat cu preparat. „Insulele” cu specialitati din intreaga lume, de la panini, sucuri fresh la deserturi delicioase si multe alte preparate, care se schimba zilnic. Aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor iar in timpul micului dejun puteti servi lapte, sucuri de portocale, mere sau fructe tropicale. Mesele nu sunt fixe, oaspetii se pot aseza unde doresc in functie de disponibilitate.

vezi detalii »
Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Lawn Club Grill

The Lawn Club® Grill va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar, daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Celebrity Xpedition

Beagle Grill

Beagle Grill este ideal pentru iubitorii de gustari precum hamburgeri, hot dogs, dar si salate, pizza sau fructe proaspete. Ocazional se servesc si preparate la gratar.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!