fbpx

Izumi

De la sushi la sashimi si la prepararea felurilor pe masa, in fata Dvs., la Izumi veti avea parte de o experienta culinara asiatica exotica si profunda. Veti regasi deliciile bucatariilor asiatice, ce va vor impresiona prin gusturile pure si delicate, prin prospetimea ingredientelor si prezentarea impecabila. O varietate de aperitive calde si reci, feluri principale, deserturi si multe altele sunt preparate cu arome intense, din cele mai bune ingrediente. Pastaile de soia verde si supa miso sunt din partea casei, daca alegeti din meniul “a la carte” sushi, sashimi, aperitive sau bauturi precum cocktailuri, bere sau din selectia de sake. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: smart casual (nu este permis accesul in pantaloni scurti, maiou si papuci). Se recomanda rezervarea in avans; meniul este “a la carte”, contra cost.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans; meniul este a la carte, contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Celebrity
Celebrity Constellation

Restaurantul Principal

Desfasurat pe mai multe punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “a la carte”. Programul flexibil Celebrity Select va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare. Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Surfside EaterySM

Indiferent de ce prefera cei mai mici calatori, Surfside EaterySM le are pe toate si se afla la doar cativa pasi de intreaga actiune. In timpul zilei, serviti mic dejun sau pranz la bufetul cu diverse optiuni, de la clatite cu ciocolata si toppinguri de fructe pana la paste colorate si forme distractive, cu marinara si sosuri de branza. Seara puteti serviti gustari fara sa parasiti partea preferata a vasului. Adultii se pot delecta cu delicioase optiuni, care pun un accent contemporan meniurilor clasice pentru copii – astfel, puteti impartasi amintiri fara a impartiti si farfurii.

Situat pe puntea 7 in zona Surfside, Surfside EaterySM este un bufet casual, inclus in tarif, care ofera preparate speciale pentru copii si optiuni potrivite pentru adulti.

vezi detalii »
Oasis of the Seas

Cafe Promenade

Cafe Promenade, pe Promenada Royal, este o cafenea braserie care ofera gratuit sandvisuri, gustari, specialitati de patiserie, dar si cafea, inclusiv Illy sau Starbucks® (contra cost).
Deschisa pentru mic dejun, pranz si cina. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!