fbpx

Giovanni’s Table

Trattoria italiana Giovanni’s Table ofera preparate rustice precum foccacia cu ierburi, paste, carnuri sau tocanite, intr-o atmosfera familiara. Deschis pentru pranz si cina. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Spectrum of the Seas

Restaurantul Silver Dining

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamentele Gold si Silver si membrilor programului de loialitate nivel : Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club.

Este deschis pentru mic dejun si pranz . Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Allure of the Seas

150 Central Park

Principalul restaurant din zona Parcului Central creat impreuna cu premiatul chef Michael Schwarz ofera o experienta culinara intima si deosebita. Oaspetii se pot delecta cu un meniu de sezon realizat din ingrediente proaspete, provenite din ferme mici din Florida, insotit de o selectie de vinuri excelente.
Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal The Grande

The Grande este cel mai elegant dintre cele patru restaurante principale, unde fiecare seara este formala si, in acelasi timp, o ocazie speciala: regasiti eleganta opulenta a transatlanticelor de altadata, cu candelabre si ambianta luxurianta. The Grande este in acelasi timp clasic si atemporal. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!