fbpx

Restaurantul Principal Reflections

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Celebrity
Celebrity Constellation

Restaurantul Qsine

O experienta de neuitat care va trezeste simturile intr-un mod placut si modern. Aici puteti savura delicatese din intreaga lume prezentate intr-un mod artistic cu elemente surpriza si multa incantare. O calatorie culinara care transforma lucrurile obisnuite in ceva extraordinar. Este primul restaurant pe mare care isi prezinta meniurile pe un iPad®. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare.
Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
The Patio and Swirl Top
Azamara Pursuit

The Patio si Swirl & Top

Gratar la piscina pe timp de zi, se transforma complet pe timp de seara, oferind o experienta culinara al fresco de neuitat. Cele mai fine accesorii si lumanarile intime vor da tonul serii, iar meniul reinventat va va fi servit de cei mai buni profesionisti in domeniul ospitalitatii. In plus, zona de iaurturi inghetate, cu autoservire-Swirl & Top-este modul perfect de a va racori, cu o varietate de arome si gusturi dintre cele mai variate.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Beyond

Restaurantul Principal Normandie

In stilul mult apreciatului restaurant cu specific Murano, prezent pe multe vase din flota Celebrity, Normandie ofera preparate specifice bucatariei contemporane franceze si o atmosfera care evoca romantismul primaverii la Paris, cu o paleta de culori care amintesc de ciresii infloriti. Aici veti gasi vinuri europene, cocktailuri unice, aperitive tentante si preparate delicioase. Este unul dintre cele patru restaurante principale si este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!