fbpx

Restaurantul Principal Tides & Cascades

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Ocean Grill FL pe Celebrity Cruises
Celebrity Flora

Ocean Grill

De la gratar pana la fructele de mare de cea mai buna calitate pentru pranz, la spectaculosul Cina sub stele, Ocean Grill este invidia oricarui restaurant de destinatie – pe uscat sau pe mare. Capacitate: 146 persoane. Tinuta : casual

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Spectrum of the Seas, Symphony of the Seas
Ovation of the Seas

Jamie’s Italian

La Jamie’s Italian, bucurati-va de preparate rustice ale bucatariei italiene facute cu cele mai bune ingrediente. Meniul este o selectie a celor mai bune aperitive sau feluri principale ale lui Jamie Oliver, precum si premiatul meniu pentru copii. Pastele proaspete sunt pregatite in restaurant zi de zi, cu cele mai bune ingrediente pentru ca Dvs. sa puteti alege intre preparate faimoase precum penne carbonara, tagliatelle cu trufe sau bucatini cu fructe de mare, pentru a numi doar cateva.
Deschis pentru pranz si cina; Tinuta: casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Grill

Una dintre cele mai sanatoase bucatarii existente. The Grill se caracterizeaza prin roca vulcanica ce se incalzeste in cuptor pana la temperatura optima de 400˚C, invitandu-si oaspetii sa-si gateasca singuri mancarea, direct la masa lor. Puneți carnea, pestele sau legumele deasupra pietrei incinse sau in interiorul bolului de supa, apoi pur si simplu gatiti-le dupa propriul gust. Fiecare bucatica va fi pregatita perfect, una dupa alta. Pregatirea pe roca vulcanica este disponibila numai pentru cina. In timpul zilei, The Grill devine o rotisserie, cu bar de salate si burgeri, oferindu-va posibilitatea sa va preparati proprii burger, din cea mai buna selectie de carne.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!