fbpx

Restaurantul Principal Aquarius

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Raw on Five

Folosind elemente de decor primare dar si rafinate, in tonuri pamantii, cu accente perlate si texturi naturale,am creat un restaurant sofisticat, dar accesibil. Barul de la intrare etaleaza o abundenta de stridii, crabi si homari, de unde puteti alege cu incredere produsul dorit. Din meniu, disponibil si la Magic Carpet – cand este situat pe puntea 5, puteti opta pentru salata de creveti sau rulouri cu homar, sushi si sashimi, preparate de expertii nostri. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

vezi detalii »
The Hot Pot pe Royal Caribbean International
Spectrum of the Seas

The HotPot

O experienta unica, cu radacini in cultura chineza, The HotPot va ofera un stil culinar aparte, in care va puteti prepara singuri, atat legumele cat si carnea, intr-o oala cu apa clocotita (sau “hot pot”), intr-un ambient care combina decorul contemporan cu traditia.

vezi detalii »
Mini Bites pe harmny of the Seas
Harmony of the Seas

Mini Bites

Cand va distrati la piscina sau in zona sportiva, puteti sa luati in graba o gustare la Mini Bites si sa va intoarceti la activitatile preferate.
Deschis pentru pranz si gustari.
Se pot comanda si omlete pentru micul dejun.
Se permite tinuta de plaja.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!