fbpx

Beagle Grill

Beagle Grill este ideal pentru iubitorii de gustari precum hamburgeri, hot dogs, dar si salate, pizza sau fructe proaspete. Ocazional se servesc si preparate la gratar.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Xploration

Restaurant Principal si Al Fresco

Este locul unde puteti servi in fiecare zi, micul dejun in regim bufet (cu oua sau omleta facute la cerere), pranzul si intr-o combinatie de à la carte / bufet , cina. Detine o capacitate de 16 locuri.
De asemenea, in zona Al Fresco, va puteti savura micul dejun, pranzul cu bauturi si muzica, sub baldachin, in aer liber. In noptile speciale, bucurati-va de cina sub stele.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Celebrity Silhouette

Restaurantul Principal

Desfasurat pe mai multe punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “a la carte”. Programul flexibil Celebrity Select va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare. Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Restaurantul Principal Normandie

In stilul mult apreciatului restaurant cu specific Murano, prezent pe multe vase din flota Celebrity, Normandie ofera preparate specifice bucatariei contemporane franceze si o atmosfera care evoca romantismul primaverii la Paris, cu o paleta de culori care amintesc de ciresii infloriti. Aici veti gasi vinuri europene, cocktailuri unice, aperitive tentante si preparate delicioase. Este unul dintre cele patru restaurante principale si este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!