fbpx

Restaurant Principal Darwin

Este un restaurant casual, care pune la dispozitia oaspetilor un meniu divers, completat cu peste proaspat din plasele pescarilor din Galapagos. Este “open seating”, va puteti aseza la masa unde doriti, in functie de disponibilitate.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Constellation

Tuscan Grille

Restaurantul si vinoteca italieneasca Tuscan Grille ofera un meniu nou, elaborat de bucatarul nostru sef, Cornelius Gallagher. Meniul include paste proaspete preparate in casa, salamuri si branzeturi, fripturi din carne de vita maturata. La Tuscan Grille puteti savura un cocktail de inspiratie italiana, un limoncello autentic sau puteti alege dintr-o lista de vinuri din zonele de referinta din Italia. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Vision of the Seas

Restaurantul Principal Aquarius

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Allure of the Seas

Vitality Cafe

Fie ca veniti dupa un antrenament solicitant la sala de fitness sau dupa un tratament relaxant si revigorant la spa, VitalitySM Cafe ofera o selectie tentanta de gustari delicioase si sanatoase, fructe proaspete, iaurturi sau smoothies preparate special pentru dvs.
Smoothies si sucuri fresh contra cost.
Deschis pentru mic dejun si pranz. Tinuta: casual.
VitalitySM Cafe se inchide odata cu terminarea orelor de fitness.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!