fbpx

The Lawn Club Grill

The Lawn Club® Grill va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar, daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Enchantment of the Seas

Restaurantul Principal My Fair Lady

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Freedom of the Seas

Restaurantul Principal

Desfasurat pe 3 punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “à la carte”. Programul flexibil “My Time” va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare.

Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Dog House
Mariner of the Seas

Dog House

Opriti-va la Dog House unde puteti alege dintr-o mare varietate de hot dog traditionali, carnaciori si alte preparate delicioase acompaniate de toppinguri variate.
Deschis pana la ora 19, pentru pranz si cina. Tinuta: casual

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!