fbpx

Mast Grill

Locul perfect pentru o gustare rapida precum burger sau alte specialitati la gratar in timp ce va relaxati la piscina.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Beyond

Le Voyage By Daniel Boulud

Pe Celebrity Beyond, bucatarul de renume mondial Daniel Boulud, ambasadorul nostru culinar global, si-a creat primul restaurant semnat pe mare – Le Voyage by Daniel Boulud. Din momentul in care pasesti in Le Voyage by Daniel Boulud, experienta ta va fi mai mult decat o simpla cina. Calatoriile sunt inspiratia preparatelor culinare delicioase ale Chef-ului Daniel, acompaniate de o colectie de vinuri premiate, care completeaza perfect meniul. Este deschis pentru pranz si cina, cu specific global. Este necesara o tinuta smart casual. Solicita o rezervare in prealabil, contra cost.

vezi detalii »
Celebrity Infinity

Tuscan Grille

Restaurantul si vinoteca italieneasca Tuscan Grille ofera un meniu nou, elaborat de bucatarul nostru sef, Cornelius Gallagher. Meniul include paste proaspete preparate in casa, salamuri si branzeturi, fripturi din carne de vita maturata. La Tuscan Grille puteti savura un cocktail de inspiratie italiana, un limoncello autentic sau puteti alege dintr-o lista de vinuri din zonele de referinta din Italia. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Ovation of the Seas

Windjammer Marketplace

La Windjammer Marketplace se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. Un pavilion culinar care invita oaspetii sa exploreze lumea, preparat cu preparat. „Insulele” cu specialitati din intreaga lume, de la panini, sucuri fresh la deserturi delicioase si multe alte preparate, care se schimba zilnic. Aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor, iar in timpul micului dejun puteti servi lapte, sucuri de portocale, mere sau fructe tropicale. Mesele nu sunt fixe, oaspetii se pot aseza unde doresc in functie de disponibilitate.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!