fbpx

Restaurantul Qsine

O experienta de neuitat care va trezeste simturile intr-un mod placut si modern. Aici puteti savura delicatese din intreaga lume prezentate intr-un mod artistic cu elemente surpriza si multa incantare. O calatorie culinara care transforma lucrurile obisnuite in ceva extraordinar. Este primul restaurant pe mare care isi prezinta meniurile pe un iPad®. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

The Patio and Swirl Top
Azamara Journey

The Patio si Swirl & Top

Gratar la piscina pe timp de zi, se transforma complet pe timp de seara, oferind o experienta culinara al fresco de neuitat. Cele mai fine accesorii si lumanarile intime vor da tonul serii, iar meniul reinventat va va fi servit de cei mai buni profesionisti in domeniul ospitalitatii. In plus, zona de iaurturi inghetate, cu autoservire-Swirl & Top-este modul perfect de a va racori, cu o varietate de arome si gusturi dintre cele mai variate.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Restaurant

Stralucind de cristale, argintiu si lumini de lumanari, The Restaurant propune preparate din bucataria contemporana si internationala, cu un serviciu impecabil, sofisticat si elegant. Meniurile includ specialitati regionale unice, din destinatiile vizitate, precum bibanul de mare chilien in timp ce traversati fiordurile Chiliene si pui Korma in drumul catre Mumbai. The Restaurant de la bordul acestui luxos vas de croaziera ofera flexibilitatea de a lua masa cand, unde si cu cine va place.

vezi detalii »
Silver Shadow

La Dame

Restaurantul La Dame ofera un meniu personalizat, pregatit de bucatari de top, fiind cea mai inalta expresie de excelenta a cinei franceze. Ambianta este una contemporana, fetele de masa imaculate si un serviciu ireprosabil, toate fiind asociate cu Silversea. Numit dupa „La Dame de Paris” sau Turnul Eiffel, La Dame rezoneaza cu traditiile si cultura trecutului gastronomic francez, respectand in acelasi timp viitorul sau culinar stralucitor. Felurile de mancare din restaurantul La Dame sunt, in mod esential pariziene, extrem de elegante si foarte rafinate, o combinatie de traditie si modernism.
Taxa de rezervare este de 60 USD / persoana. Pentru rezervare puteti accesa My Silversea.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!