fbpx

Murano

La restaurantul Murano, va puteti delecta cu o cina savuroasa compusa din mai multe preparate din bucataria continentala, atat clasica cat si moderna, acompaniate de o prestigioasa selectie de vinuri. Paharele de cristal Riedel, vesela de portelan si argintaria accentueaza aceasta experienta, facand din acest restaurant, unul clasic. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare. Deschis pentru cina.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Porch Seafood

Bucurati-va de cele mai proaspete fructe de mare, sandvisuri, supe, salate si panini la restaurantul The Porch, inspirat de farmecul rural al litoralului Hamptons, pentru pranz si cina. Nu este necesara rezervare in avans, dar se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Grandeur of the Seas

Restaurantul Principal Great Gatsby

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Edge

Rooftop Garden Grill

Fie ca doriti sa serviti pranzul sau cina sub cerul instelat, restaurantul Rooftop Garden Grill este situat perfect in Gradina Rooftop. Descoperiti o locatie inedita, in aer liber si admirati cele mai incredibile privelisti ale oceanului, in timp ce savurati preparatele pregatite pe gratar. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!