fbpx

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Grandeur of the Seas

Windjammer Cafe

La Windjammer Cafe se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. Un pavilion culinar care invita oaspetii sa exploreze lumea, preparat cu preparat. „Insulele” cu specialitati din intreaga lume, de la panini, sucuri fresh la deserturi delicioase si multe alte preparate, care se schimba zilnic. Aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor iar in timpul micului dejun puteti servi lapte, sucuri de portocale, mere sau fructe tropicale. Mesele nu sunt fixe, oaspetii se pot aseza unde doresc in functie de disponibilitate.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Grill

Una dintre cele mai sanatoase bucatarii existente. The Grill se caracterizeaza prin roca vulcanica ce se incalzeste in cuptor pana la temperatura optima de 400˚C, invitandu-si oaspetii sa-si gateasca singuri mancarea, direct la masa lor. Puneți carnea, pestele sau legumele deasupra pietrei incinse sau in interiorul bolului de supa, apoi pur si simplu gatiti-le dupa propriul gust. Fiecare bucatica va fi pregatita perfect, una dupa alta. Pregatirea pe roca vulcanica este disponibila numai pentru cina. In timpul zilei, The Grill devine o rotisserie, cu bar de salate si burgeri, oferindu-va posibilitatea sa va preparati proprii burger, din cea mai buna selectie de carne.

vezi detalii »
Pe vasele Celebrity
Celebrity Constellation

Restaurantul Principal

Desfasurat pe mai multe punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “a la carte”. Programul flexibil Celebrity Select va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare. Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!