fbpx

Spa Cafe

Este locul unde se poate servi micul dejun, pranzul si diverse snack-uri. Celebrity Cruises® a fost prima linie de croaziera, care a oferit un restaurant spa cu preparate, care sunt delicioase si sanatoase. Tinuta: casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Utopia of the Seas

Izumi in the Park

Pentru deliciile bucatariei japoneze, de luat rapid, va invitam sa mergeti la Izumi in the Park, localizat langa Central Park de pe vasul Utopia of the Seas. Preparatele sunt contra cost.

vezi detalii »
Harmony of the Seas

150 Central Park

Principalul restaurant din zona Parcului Central creat impreuna cu premiatul chef Michael Schwarz ofera o experienta culinara intima si deosebita. Oaspetii se pot delecta cu un meniu de sezon realizat din ingrediente proaspete, provenite din ferme mici din Florida, insotit de o selectie de vinuri excelente.
Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Grandeur of the Seas

Restaurantul Principal Great Gatsby

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!