fbpx

Luminae

Restaurantul Luminae, exclusiv pentru oaspetii cazati in apartamente, unde se poate servi micul dejun, pranzul (in zilele pe mare) si cina. Meniurile unice nu sunt disponibile intr-un alt restaurant, iar ingredientele folosite sunt inspirate de destinatiile Celebrity. Lista de vinuri, special creata pentru oaspetii Luminae, contine peste 400 de selectii de vinuri provenite de la cele mai renumite podgorii din lume. Tinuta este smart casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei pentru oaspetii cazati in apartamente.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Wonder of the Seas

150 Central Park

Principalul restaurant din zona Parcului Central creat impreuna cu premiatul chef Michael Schwarz ofera o experienta culinara intima si deosebita. Oaspetii se pot delecta cu un meniu de sezon realizat din ingrediente proaspete, provenite din ferme mici din Florida, insotit de o selectie de vinuri excelente.
Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Empire Supper Club

Bucurati-va de experienta noului restaurant Empire Supper Club, aflat in zona Central Park®, aducand rafinamentul gustului si atmosferei vechiului New York, chiar la bord. Rasfatati-va intr-o seara de extravaganta, cu un meniu cu opt feluri de peparare ale bucatariei americane premium, atent prezentate, de la caviar la wagyu. Fiecare fel de mancare este combinat cu o bautura potrivita, care va ridica experienta la un nivel superior. Si fiecare detaliu este realizat cu atentie deosebita pentru a va oferi o noapte de neuitat. Totul, in timp ce o trupa trio eleganta va delecteaza cu interpretari deosebite si neasteptate ale melodiilor favorite moderne, pentru a va transporta intr-o era trecuta, de rafinament si glamour.
Restaurant gourmet contra cost– disponibil pentru cina. Tinuta: fomala. Se solicita rezervare la My Royal Cruise sau prin aplicatia Royal App.

vezi detalii »
Boardwalk Dog House
Symphony of the Seas

Dog House Boardwalk

Opriti-va la Boardwalk Dog House unde puteti alege dintr-o mare varietate de hot dog traditionali, carnaciori si alte preparate delicioase acompaniate de toppinguri variate.
Deschis pana la ora 19, pentru pranz si cina. Tinuta: casual

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!