fbpx

Gold Dining & Lounge

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamente Gold si este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Pentru cina, este necesara rezervare. Tinuta: smart casual. In Gold Lounge , in fiecare zi, este Happy Hour, gratuit , intre orele 05:00 pm si 08:30 pm.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tarif, exclusiv pentru turistii din apartamentele Gold.;

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Spectrum of the Seas

Restaurantul Silver Dining

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamentele Gold si Silver si membrilor programului de loialitate nivel : Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club.

Este deschis pentru mic dejun si pranz . Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Mason Jar pe Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

Mason Jar

Restaurantul Mason Jar invita oaspetii sa savureze impreuna o masa, bauturi si amintiri intr-un cadru cald si casual. Fiecare detaliu ofera farmecul sudic in noul restaurant cu specific, iar decorul este unul rustic, in stil ferma, cu muzica country live, chiar si o veranda confortabila, amenajata cu un leagan pentru relaxare si pentru o sesiune foto grozava, și, de asemenea, un bar dedicat, in centru.
Produse de baza din sud si noi interpretari ale celor clasice sunt oferite în meniu, pe care oaspetii le pot savura pentru brunch, cina si pentru gustari de noapte, incepand cu biscuiti cu zer, proaspat copti, cu sos de carnati, cheddar, gem de sunca si ceapa, si paine de porumb cu jalapeno. Ofertele pentru brunch variaza de la prajituri sarate cu carne de porc la gratar pana la rulada cu scortisoara dulce.
La cina, cele mai apreciate produse includ rosii verzi prajite, pui prajit din sud, gogoși cu crab, creveti cu malai. Deserturile variaza de la placinte traditionale la float-uri si shake-uri.
De asemenea, este oferita o colectie de whisky-uri americane si o gama de specialitati din sud care includ cocktail-urile Mint Julep si Mississippi Moonlight – facut cu mure si limonada si servit la borcan.

vezi detalii »
Magic Carpet pe Celebrity Edge
Celebrity Beyond

Restaurantul Magic Carpet

Atunci cand se afla pe Puntea 5, Magic Carpet devine o extensie in aer liber a restaurantului Raw on 5. Veti descoperi un restaurant casual, in aer liber, cu fructe de mare, unde puteti servi preparate atat din meniul de la Raw on 5 cat si din meniul propriu. Atunci cand aceste doua restaurante se intalnesc, locul devine ideal pentru a avea o experienta al fresco, de neuitat. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi). Pe puntea 2, devine platforma de acces catre exteriorul navei , pentru imbarcare / debarcare. De asemenea, are opriri la puntea 14, unde se afla zona de relaxare cu cabanele Edge si la puntea 16 , oferind o panorama deosebita.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!