fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Coron, Filipine

XCN
COD PORT
LONGITUDINE
120.209 0 '
LATITUDINE
11.99656 0 '
peso filipinez (PHP)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Coron, Filipine

Acest mic orasel de pescari de pe Insula Busuanga este locul unde stancile de calcar negru se unesc cu plajele de nisip de coral, imprejmuind cele mai bune locuri pentru snorkeling si scufundari din Filipine. Frumoasele insule din vecinatate si vasele de lupta japoneze scufundate, acoperite de corali, atrag turistii tot timpul anului. Urcati prin jungla cele 700 de trepte pe muntele Tapyas pentru o vedere panoramica a portului. Optati pentru o plimbare in caiac pe langa tarmurile imprejmuite de paduri de mangrove in Parcul Kingfisher, in cautarea unor golfuri si a animalelor locale. Plimbati-va prin Market Pier si incercati specialitati locale precum nuci caju prajite proaspat, in timp ce va racoriti cu o bere San Miguel.

ce sa vizitez?

Insula Smith este o mica insula aflata in proprietate privata dar care este nelocuita. Puteti sa va retrageti pentru cateva ore in acest mic colt de paradis unde sa va bucurati de nisipul fin sau de snorkelling si sa faceti un picnic linistit.
Parcul Safari Calauit este o rezervatie si sanctuar al animalelor salbatice, aflat pe Insula Calauit. Aici se regaseste o populatie impresionanta de animale provenite din Africa ce coexista cu fauna si flora locale. Animale au fost aduse aici in cadrul unui proiect se salvare de pericolul secetei din Kenia iar acum puteti admira girafe, zebre si antilope impreuna cu cerbul Calamian, paunul de Palawan si alte animale locale.
Izvoarele termale Maquinit sunt locul unde va puteti relaxa intr-un frumos décor oferit de jungla inconjuratoare. Aici sunt mai multe iazuri sarate si incalzite de energia vulcanica, apa mai fierbinte din cele mai mici curge in cascada in unele mai mari care la randul lor se revarsa in ocean.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Coron, Filipine

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera raman ancorate in larg si isi transporta pasagerii la tarm cu ambarcatiunile tender pana la terminalul aflat in centrul orasului.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Coron, Filipine

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!