fbpx

The Grand Plaza

The Grand Plaza este o locatie spectaculoasa, desfasurata pe trei etaje, noua atractie de pe Celebrity Edge®. Aici veti regasi restaurantele cu specific, amplasate pe diferite nivele, precum si popularul Martini Bar, Café al Bacio si noua Grand Plaza Café – cel mai in voga loc de reuniune la bordul Celebrity Edge®. Situat in inima navei, The Grand Plaza este locul ideal pentru orice moment al zilei, fie ca este dimineata, pranz sau seara. Cand ii treceti pragul pentru prima data, ramaneti impresionati  de dimensiunile sale impunatoare – trei punti se deschid pentru a crea un spatiu grandios, aerisit, asemenea celor din marile capitale cosmopolite – o premiera pe mare! Privirea va va fi imediat cucerita de candelabrul inalt cat trei punti, The Chandelier, situat deasupra barului Martini. O sursa de lumina impresionanta si o piesa de arta, in acelasi timp!

Activitate inclusa in tariful croazierei. Accesul in restaurante si bauturile de la bar/restaurant sunt contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Spectacol Flight pe Symphony of the Seas

Spectacolul Flight

Decolati intr-o calatorie spectaculoasa, ce va poarta prin istoria aviatiei, vizionand spectacolul Flight, o productie originala Royal Caribbean® ce nu seamana cu niciun alt spectacol de pana acum.
Aventura incepe intr-un viitor indepartat, cand spectatorii urca la bordul navei spatiale LunarUs, cu ocazia lansarii primului zbor catre Marte, si sfarseste printr-o recreare uimitoare a primului zbor cu avionul, realizat de fratii Wright la Kitty Hawk.
Prindeti-va centurile pentru o premiera inaltatoare atat la tarm cat si pe mare.
Activitate inclusa in tariful croazierei.

vezi detalii »

The Vista

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la The Vista, in jacuzzi sau in una din cabane, cu un pahar de racoritoare. Zona de relaxare South Beach este locul perfect pentru a va bucura de razele soarelui ziua sau pentru a savura un cocktail in timp ce observati cerul instelat pe timp de noapte.

vezi detalii »
Promenada Royal pe Harmony of the Seas

Promenada Royal

Situata pe puntea 5, Promenada Royal reprezinta inima vasului, unde oaspetii se pot bucura de restaurante, magazine, pot savura o bere la pub sau pot avea parte de distractie maxima la bord, inclusiv in timpul paradelor organizate care fac deliciul copiilor. Oaspetii se vor bucura de o colectie unica de branduri la bordul unui vas de croaziera.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!