fbpx

Martini Bar

Cel mai popular bar de pe vasele Celebrity, Martini Bar, este punctul de maxim interes al intregului Grand Plaza. Candelabrul, o piesa de arta impresionanta, va capteaza privirea imediat. Sub stralucirea sa atmosferica, barul cu alura curbata va invita sa interactionati cu talentatii nostri barmani care va vor impresiona cu abilitatile lor care sfideaza gravitatia. Alegeti dintr-o gama larga de cocktailuri savuroase, precum Bella Cera, care imbina cachaça Chameleon, gin Bombay Sapphire, suc de lime, biscuiti Angostura si bere de ghimbir. Sau incercati Marmalade Smash, o imbinare perfecta de bourbon Bulleit, suc de lamaie, sirop simplu, marmelada portocalie si ghimbir proaspat. Luati un loc si ciocniti un pahar.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Lectii dans pe Royal Caribbean International

Lectii de dans

Salsa, hip-hop, swing sau dansuri de societate? Oricare ar fi alegerea Dvs., nu ratati ocazia de a invata cei mai in voga pasi de dans de la instructori experimentati.

vezi detalii »
In Touch pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

In Touch

Centrul de internet de la bord, InTouch, este locul ideal de relaxare – navigati pe web, verificati e-mailurile si impartasiti impresii de vacanta cu prietenii. Patru computere si tablete interactive sunt disponibile pentru oaspeti in timpul calatoriei.Serviciile de internet sunt contra cost. 

vezi detalii »
Bar R pe Royal Caribbean International

Barul R

Barul R reprezinta o intoarcere la clasici-specialitati de gin, martini, lichioruri si whiskey-servite in pahare unice cu decoruri surprinzatoare. Specialistul in prepararea cocktailurilor va crea amestecuri speciale care va vor incanta seara de seara.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!