fbpx

Barul Oceanview

Relaxati-va cu o bautura la Barul Oceanview in aer liber si admirati privelistile minunate.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Oasis of the Seas

Teatrul Opal

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatru – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »

SurfsideSM

Profitati la maximum de fiecare minut petrecut la Surfside℠ – cartierul dedicat familiilor. Tot ce v-ati dori pentru o distractie in familie nemaipomenita, se afla chiar aici, asa ca intregul Dvs. echipaj nu va dori niciodata sa plece. Deschideti portile aventurii la vastul aquaparc Splashaway Bay℠. Sau mergeti la piscina Water’s Edge pentru vederi de neegalat, infinite. Intre jocurile arcade si carusel, copiii isi pot crea propriul traseu pentru aventura in Playscape℠, prin alunecare sau escaladare. Bucurati-va de gustarile delicioase la locurile de servit masa din cartier. Copiii de toate varstele beneficiaza si de locuri de intalnire proprii la premiatul club Adventure Ocean® si la clubul pentru adolescenti Social 020, din apropiere.

vezi detalii »

Fun Factory

Fun Factory include o locatie pentru oaspetii tineri cu activitati de petrecere a timpului liber, jocuri video, arta si indemanare si timp de povestit.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!