fbpx

Magazinul The Emporium

Magazinul The Emporium este o experienta unica de cumparaturi pe mare. Aici veti gasi marci cunoscute, piese de colectie unice si o gama de accesorii personale de lux, selectate pentru a satisface gusturile cele mai exigente.

Pentru cumaparturi la bordul vasului se poate folosi inclusiv creditul la bord (OBC).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Laser Tag Escape Room Battle Planet Z pe Royal Caribbean International

Laser Tag: Battle for Planet Z

Adrenalina. Emotie. Aventura.
Incercati o repriza de laser tag pe mare, asa cum nu s-a mai vazut.
Intr-o indepartata galaxie, intr-un viitor nu foarte apropiat, doua forte sunt gata sa se confrunte. Alegeti-va tabara, luati-va pistolul cu laser si pregatiti-va pentru o experienta stelara epica.
Tehnologia de ultima generatie si efectele speciale va vor transpune in arena laser in timp ce familia, prieteni si dusmanii se lupta pentru soarta ultimei planete din galaxie.
Activitate inclusa in tariful croazierei. O experienta de 15 – 20 minute, organizata in interiorul Studio B. Capacitate maxima: 16 participanti (participantii se pot grupa sa joace 8 contra 8 sau fiecare pentru sine).

vezi detalii »

Boleros

Fie ca va opriti pentru o bautura dupa cina sau va alaturati unei petreceri salsa, noaptea la Boleros este incendiara. Acest club cu tematica latino serveste mojito cubanez, caipirinha braziliana si cocktailuri clasice preferate, totul pe muzica trupei de sase artisti care interpreteaza salsa, cumbia, merengue si samba.

vezi detalii »
The Via pe Anthem of the Seas

The Via

Cumparaturi la bordul vasului: The VIA – magazinele de la bordul vasului reflecta aerul inovator, care se simte pe tot vasul. Oaspetii  se pot bucura de o colectie unica de branduri, la bordul unui vas de croaziera precum Cartier, TAG Heuer, Michael Kors, Kiehl’s, Bulgari.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!