fbpx

In Touch

Centrul de internet de la bord, InTouch, este locul ideal de relaxare – navigati pe web, verificati e-mailurile si impartasiti impresii de vacanta cu prietenii. Patru computere si tablete interactive sunt disponibile pentru oaspeti in timpul calatoriei.Serviciile de internet sunt contra cost. 

Serviciu contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Aquatheater pe Symphony of the Seas

Aquatheater

Un amfiteatru destinat spectacolelor acvatice cu o piscina cu apa sarata, prima de acest fel pe un vas de croaziera, AquaTheater® este un adevarat spectacol in sine. In timpul reprezentatiilor, locatia prinde viata prin performantele exceptionale ale acrobatilor: spectacole de balet acvatic, inot sincron si sarituri de la inaltime de pe trambuline. Fantani dansante, 2 turnuri de sarituri, 2 ecrane mari, trambuline, scari suspendate. Oaspetii nu vor rata niciun moment din spectacol intrucat doua camere subacvatice surprind performantele artistilor si le proiecteaza pe doua ecrane imense Barco® LED, ce flancheaza scena. La spectacolul de seara sunt necesare rezervari.

vezi detalii »
Apollo Escape Room pe Allure of the Seas

Royal Escape Room: Apollo 18 – Aselenizarea

Sunteti mereu in cautare de noi provocari?
Merita sa incercati atunci noua experienta de la bordul vasului Allure of the SeasSM – Escape Room.
Antrenati-va spiritul de echipa, gasiti cele mai ingenioase solutii si luptati impreuna cu coechipierii, pentru a incerca sa aselenizati Apolo 18, inainte de expirarea timpului, in calitate de membri ai echipei de coordonare a misiunii.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!