fbpx

The Den powered by AFAR

Cel mai nou salon pe vasele Azamara Pursuit, Quest si Onward, exemplifica dedicatia noastra pentru experientele Destination Immersion®. Printr-un parteneriat cu AFAR – o publicatie axata pe calatorii de experienta – The Den te inspira cu instrumente, pentru a calatori in toate colturile lumii. Bucurati-va de o bautura tematica AFAR din apropiatul Spirits si implicati-va intr-una din activitatile noastre axate pe destinatie.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Magazine

Experientele de cumparaturi nu se termina in orasele cosmopolite pe care le vizitati. Cele mai noi buticuri de la Silversea, reinterpretate si reproiectate sunt spații cu un design modern care pun in evidenta cele mai renumite creatii ale unor designeri legendari. Partenerii de la bordul vasului Silversea sunt cu grija selectati pentru a oferi oaspetilor o atentie deosebita in ceea ce priveste magazinele de moda, bijuterii, accesorii, parfumuri fine, produse cosmetice si colecția Logo Silversea, la preturi fara taxe.

vezi detalii »
To dry for

To Dry For

Dupa o zi intreaga de mare, sare si soare, puteti mergeti la noul salon de infrumusetare To Dry For℠, sa va improspatati coafura sau machiajul, pentru a arata uimitor, mai ales pentru petrecerea de seara , care urmeaza sa inceapa. Serviciile sunt contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!