fbpx

Riptide

Fata in fata cu aventura! Cand curentul de apa incepe sa intre in cursa, aveti grija! Sunteti pe cale sa fiti “maturati” prin singurul tobogan opac de pe mare, pentru curse pe placa, cu capul inainte – Riptide℠. Veti cobora cu viteza pana jos, printr-o rasucire, intoarcere, pline de adrenalina. Dar emotia finala, vine atunci veti strabate un tub transparat in lateralul navei, unde puteti vedea o priveliste palpitanta asupra oceanului.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Inaltime minima: 1.07m; Greutate maxima: 90 kg.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Centru Conferinte Sky pe Celebrity Eclipse

Centrul de conferinte Sky

Gazduiti intalnirile de afaceri cele mai importante sau reuniunile de familie in centrul nostru de conferinte performant, cu capacitate de aproximativ 200 de oaspeti. Acest centru modern si functional va ofera toate facilitatile de care veti avea nevoie, precum si vederi superbe ale cerului albastru si marii calme.

vezi detalii »
Diamond Club Lounge pe Allure of the Seas

Diamond Club

Acest lounge intim este dedicat in exclusivitate membrilor Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club, din cadrul programului Crown & Anchor® Society. Printre beneficii oferite in exclusivitate pentru acestia,  se numara si micul dejun continental sau cocktailuri gratuite, in anumite momente ale zilei. Nu este disponibil pentru croazierele in China si Singapore.

vezi detalii »
Teatru pe Celebrity Cruises

Teatrul Equinox

Teatrul Equinox este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul  pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!