fbpx

Blue Moon

Centrul lounge-ului Blue Moon ofera un bar, o scena si un ring de dans.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Spectacol 1977 pe Symphony of the Seas

Spectacolul pe gheata 1977

Alaturati-va eroului calator in timp, Tempus, intr-o noua aventura in 1977.
Dupa ultima vizita la Paris de pe Harmony of the Seas®, Tempus se indreapta acum spre Londra, pentru a recupera renumtele bijuterii ale Coroanei Britanice ce au fost furate in ajunul Jubileului de Argint al reginei de un hot iscusit, cu puteri speciale.

vezi detalii »
Spectacol Grease pe Royal Caribbean International

Spectacolul Grease

Neteziti-va parul si impachetati fustele crete pentru o super productie muzicala de pe Broadway – Grease. Dansati si cantati impreuna cu Danny Zuko, Sandy, Rizzo si restul echipei de la Rydell High , piese clasice cum ar fi “Beauty School Dropout”, “Look at Me”, “I’m Sandra Dee” si “Greased Lightning” intr-unul din cele mai populare spectacole de pana acum.

vezi detalii »

Cazinou

Rostogoliti zarurile intr-un cazinou sofisticat ce include cele mai recente modele de slot masini si alte jocuri din Monte Carlo. Cu siguranta veti gasi un joc care sa va placa, indiferent daca sunteti incepator sau jucator cu experienta.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!