fbpx

Spectacolul Grease

Neteziti-va parul si impachetati fustele crete pentru o super productie muzicala de pe Broadway – Grease. Dansati si cantati impreuna cu Danny Zuko, Sandy, Rizzo si restul echipei de la Rydell High , piese clasice cum ar fi “Beauty School Dropout”, “Look at Me”, “I’m Sandra Dee” si “Greased Lightning” intr-unul din cele mai populare spectacole de pana acum.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Necesita rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Indulgences Shopping pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Magazinul Indulgences

Numit in mod corespunzator, magazinul Indulgences iti va satisface dorintele pentru lucrurile rafinate. Daca sunteti in cautarea de bijuterii de designer, este locul perfect pentru a gasi acea achizitie speciala.

vezi detalii »
Laser Tag Escape Room Battle Planet Z pe Royal Caribbean International

Laser Tag: Battle for Planet Z

Adrenalina. Emotie. Aventura.
Incercati o repriza de laser tag pe mare, asa cum nu s-a mai vazut.
Intr-o indepartata galaxie, intr-un viitor nu foarte apropiat, doua forte sunt gata sa se confrunte. Alegeti-va tabara, luati-va pistolul cu laser si pregatiti-va pentru o experienta stelara epica.
Tehnologia de ultima generatie si efectele speciale va vor transpune in arena laser in timp ce familia, prieteni si dusmanii se lupta pentru soarta ultimei planete din galaxie.
Activitate inclusa in tariful croazierei. O experienta de 15 – 20 minute, organizata in interiorul Studio B. Capacitate maxima: 16 participanti (participantii se pot grupa sa joace 8 contra 8 sau fiecare pentru sine).

vezi detalii »
Arcada Boardwalk

Arcade

Arcada video ofera cele mai noi jocuri, precum Guitar Hero sau Fast and Furious Drift, dar si jocuri clasice precum Pac Man. Se organizeaza si concursuri. Jocurile sunt contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!